Så här coola blev Nissens halloweenmuffins. |
Det var kul att blanda färger! "So funny to mix all the colors!" |
Allt du behöver är;
Tre ägg,
Två deciliter socker,
Två och en halv deciliter glutenfri mjölmix, (Eller vetemjöl)
Två teskedar bakpulver och lika mycket vaniljsocker.
75 gram smält smör och
Tre fjärdedels till en halv deciliter mjölk. (beroende på mjölsort, smeten ska vara trögflytande, inte lös)
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda i övriga ingredienser och rör ihop.
Grädda i 175 c tills de är klara.
Glasyr;
Florsocker , vatten och karamellfärg.
Regeln är mycket florsocker och väldigt lite vatten, blandningen ska vara trögflytande.
Baka på och njut!
Formar och monsterpinnar från Gilla.
Happy Halloween!
Nissens halloweenmuffins verkar vara läskigt smarriga.
SvaraRaderaTrevlig helg!
De var de också! Trots de minst sagt "giftiga" färgerna.
RaderaTrevlig helg tillbaks!
Häftiga muffins! Kram /Eva
SvaraRaderaHaha! Tack, dom var goda.
RaderaKram!